Sam živim v hiši, kjer od nekdaj nisem mogel spati v spalnici, nisem vedel, ali je narobe postelja ali pa mi ne odgovarja sam prostor, tako sem večkrat zaspal kar na sedežni v dnevni sobi. Potem pa sem se z časoma kar navadil na to in vse pogosteje sem spal v dnevni sobi. Problem pa je nastal, ker me je ponoči in zjutraj začel boleti hrbet. Vedel sem, da je problem sedežna, kajti to ni postelja in da bom mogel nekaj rešiti v tej smeri.

Ni mi bilo za iti spat v samo spalnico, enostavno se nisem počutil, tako sem se odločil, da si bom dal delat sedežno z posteljo, tako bom lahko kvalitetno in zdravo spal v dnevni sobi, ker spalnica mi kot prostor ne odgovarja. Dal sem si delat sedežno po meri, komaj sem čakal, da jo dobim ni da prvič spim na novi sedežni, postelja bi mogla biti dobra, kajti skombiniral sem, da ima sedežna del, ki je narejen iz kvalitetnega jogija in tako zvečer, ko jo raztegnem nastane postelja, čez dan pa sedežno lahko zložim.

Ko sem jo dobil, sem bil presrečen, takoj sem jo raztegnil in to noč sem spal res dobro, to sem čakal, ker sem večina časa sam, je zjutraj nisem niti več zlagal skupaj, sedaj imam vedno raztegnjeno sedežno, da me zvečer ko pridem domov moja postelja že čaka. Žal sem moral rešiti na ta način, moja spalnica je prostor v katerem se ne počutim v redu in tako je postala en velik prostor za shranjevanje stvari, moja postelja je sedaj nova sedežna z kakovostnim ležiščem in jaz tam spim super. 

Ne bom se več trudil, da spim v spalnici, ker mi prostor in postelja ne odgovarjata.  Sedaj spim tam, kjer je moj spanec kvaliteten in se zjutraj prebudim naspan in poln energije.