Išče se torba za na plažo, ki se je založila

Začelo se je poletje in moja torba za na plažo je izginila neznano kam. Spomnim se, da sem jo lansko leto še imela in tudi vem kdaj in kje sem bila. Kam sem jo pa potem dala, pa mi niti slučajno ne pride sedaj na misel. Brisačo in kopalke imam in tudi vse kar sem takrat imela v torbi. Ampak ne vem, zakaj ni v predalu, kjer imam vse ostale torbe. Prav jezna sem nase, če sem iskrena. Lahko, da sem jo, komu posodila in se ne spomnim. Pa tako le pa je bila ta torba za na plažo in res bi jo rada našla. Ni mi preostalo drugega, kot da poiščem sporočilo vsem, ki bi jih lahko torbo posodila ali pa sem bila z njimi kje na plaži in upala, da se bo torba kje pojavila. 

Niti ne vem, kaj naj sedaj naredim, ko bom šla za konec tedna na obalo in sem brez primerne torbe. Ne vem, ali naj grem po novo ali pa naj čakam, da se nekdo oglasi s pozitivnim odgovorom. Vsekakor bom počakala kakšen dan v upanju, da se bo torba kje pojavila. Mora se, saj ni logično, da bi kam izginila. 

Naslednji dan nisem prejela od nikogar sporočila, kjer bi bila pozitivna novica glede moje torbe. Zato sem počasi začela gledati za novo torbe za na plažo, ker nekaj vsekakor potrebujem, da si bom lahko vse te stvari prenesla na plažo. Nimam veliko stvari, vseeno jih je pa preveč, da bi jih nosila v roki. To zagotovo ni možnost, ker bi rada imela nekje pospravljeno brisačo, knjigo in ostale potrebščine.